Beschrijving

Vrijstaande villa met veel ruimte en prachtig uitzicht!
Deze in 1991 gerealiseerde villa met inpandige garage, heeft een woonoppervlakte van 203 m2 op een royaal perceel eigen grond van 502 m2 met prachtige tuin gelegen aan sierwater en weids uitzicht. De villa heeft naast een riante tuin ook voldoende gelegenheid voor het parkeren van auto’s op eigen terrein.
De woning is voorzien van een grote slaapkamer en badkamer op de begane grond.  
Deze ruime villa is degelijk gebouwd en biedt veel mogelijkheden tot aanpassing van de indeling.
Een unieke kans om de woning geheel naar eigen smaak in te richten!

Indeling

Begane grond
Middels de voordeur komt u in de centrale hal met meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, doorgang naar de inpandige garage en een verbinding met het woongedeelte. Vanuit de ruime woonkamer met veel lichtinval is er een open verbinding met de keuken. Vanuit de keuken heb je uitzicht op de voortuin, er is ook een goede verbinding met de naastgelegen ruime bijkeuken. Via de ruime bijkeuken is er een doorgang naar de tuin gerealiseerd. Aan de achterzijde van de woning is middels het woongedeelte een verbinding met de riante slaapkamer en badkamer met wastafel, ligbad en toilet. De heerlijke tuin aan de achterzijde is middels de schuifpui ook vanuit het woongedeelte goed en makkelijk te bereiken.

Eerste verdieping

Welkom op deze verrassend grote verdieping!
Via de overloop komt je bij drie slaapkamers, badkamer en toilet . Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers gesitueerd, waarvan één slaapkamer met balkon. Aan de achterzijde is een zeer grote slaapkamer gesitueerd met balkon en een verbinding naar een hele ruime kamer. Deze kamer is nu ingedeeld als berging/kantoor en een gedeelte voor de CV en technische installatie.

Tuin

Prachtig uitzicht en rondom genieten van diverse mooie bloemen en planten, aan sierwater gelegen en altijd een plekje in de zon of juist in de schaduw. Deze royale tuin is ingedeeld met een groot gedeelte gazon op het zuid westen georiënteerd. De goed onderhouden grote tuin is geschikt voor jong en oud, een heerlijke plek om te beleven!

Ligging
Mijdrecht staat bekend als een vriendelijk dorp tussen de grote steden in. Heeft een zeer centrale ligging in de Randstad. Middels de N201 (Haarlem-Hilversum) is er een goede verbinding met Amstelveen, Schiphol, Amsterdam, Hilversum en Utrecht.
Het gezellige dorpscentrum van Mijdrecht met vele voorzieningen, is vanuit de woning op korte fietsafstand goed bereikbaar. Mijdrecht is gelegen in de gemeente De Ronde Venen en omringd door veel natuurgebieden, waar ook Vinkeveen en de prachtige Vinkeveense plassen en de Botshol deel van uitmaken. Vinkeveen is vanuit de woning met de fiets ook goed te bereiken.

Bijzonderheden

Inpandige garage
Deze nette ruime garage is voorzien van een garagedeur en biedt de mogelijkheid om een auto binnen te parkeren. Uiteraard is een andere invulling ook mogelijk. Denk hierbij aan het opstellen van een werkbank, tafeltennistafel, tuingereedschap etc… 

Kenmerken:
- Vrijstaande villa
- Bouwjaar 1991
- Woonoppervlakte 203 m2
- Centrale ligging aan sierwater met prachtig uitzicht

Kenmerken